Welk onderhoud heeft mijn woning echt nodig?

Dit is een vraag die veel woningeigenaren stellen. Als compleet onafhankelijke partij adviseren we u graag over het nodige onderhoud aan de buitenzijde van uw woning.

Zo informeren wij welk onderhoud echt noodzakelijk is en blijven de extra zaken buiten wegen. Ook zullen we aangeven welke onderhoudswerkzaamheden u zelf kunt uitvoeren en waarvoor u beter een specialist kunt inschakelen.

Doordat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de bouwbranche, kunnen we u betrouwbare en vakkundige specialisten aanbevelen.

Homefulness inspecteert jaarlijks uw:

  • Dak en schoorsteen
  • Regengoten en - afvoer
  • Gevels
  • Kozijnen en schilderwerk
  • Straatwerk

Zo komt u niet voor (financiële) verrassingen te staan en blijft uw woning een verzorgde uitstraling behouden.

Vrijblijvend kennismaken

Waarom u voor Homefulness kiest:

  • Onafhankelijk advies
  • Uitgebreid netwerk
  • Jarenlange ervaring

Referenties

We kennen Robert al een tijd en weten dat hij over een breed en betrouwbaar netwerk binnen de bouwbranche beschikt.

Als je een groot huis en perceel hebt, is het uitermate handig om Homefulness naast je te hebben. We zoeken steeds bedrijven die ons kunnen helpen het huis te onderhouden. het
moet op een zodanige manier dat het niet alleen voordeliger uitpakt, maar kwalitatief, op tijd en duurzaam kan gebeuren.

Deze bedrijven zitten in de portefeuille van Homefulness, maar niet minder belangrijk zijn de adviezen en ideeën die Robert ons geeft om onze beoogde doel te kunnen bereiken. Natuurlijk blijft het je eigen verantwoordelijkheid, maar als je een deskundige en ervaren partner naast je hebt om mee te kunnen sparren, verklein je de risico’s. Ondertussen zijn al 3 `a 4 bedrijven via Homefulness bij ons aan het werk geweest.

Harald Franke - Project Manager
1 oktober 2020

Met een zeer tevreden gevoel kijken wij terug op de hulp van Robert Jan.

Toegewijd en met passie nam hij ons mee in zijn aanpak om ons oude karakteristieke pand liefdevol en met respect te renoveren.
Door goed te luisteren naar onze behoeften werden er zelfs “Out of the box” oplossingen aangedragen.

Dankzij zijn uitgebreide netwerk heeft hij ons gekoppeld aan schildersbedrijf Geusebroek (www.geusebroek.nl) die eenzelfde kwaliteit en toewijding heeft.

Nog steeds wonen wij met veel plezier en vooral onbezorgd in ons perfect onderhouden pand.

Richard Boers - Captain/Business Pilot KLM
28 september 2020

Uw onafhankelijke woning onderhoudsadviseur

Door jaarlijks uw woning te inspecteren worden de kosten voor het onderhoud evenredig verdeeld. Daarnaast voorkomt u door tijdig onderhoud ook grotere problemen die duur uit hadden kunnen vallen.

Door de vele jaren ervaring van Homefulness bent u verzekerd van secure inspectie en juist advies. We hebben al vele troste pandeigenaren mogen adviseren. Bekijk hier enkele referenties van onze klanten.

Dus bent u benieuwd welk onderhoud uw woning nodig heeft? Kom naar Homefulness: Uw professionele en ervaren partij. Neem gerust contact op voor een kennismaking of om uw vragen te stellen. Dit doet u door te bellen naar 06 533 136 19  of een mail te sturen naar robert@homefulness.nl .

Neem direct contact op