Eerlijk Vastgoed Onderhoud Advies

Welk onderhoud uw vastgoed echt nodig heeft? Dit is een vraag die regelmatig wordt gesteld door vastgoedeigenaren. Homefulness is een compleet onafhankelijke partij die u graag adviseert over het nodige onderhoud aan de buitenzijde van uw panden.

Wij informeren u over welk onderhoud noodzakelijk is. De extra werkzaamheden laten wij, als dat gewenst is, buiten wegen. Zo wordt alleen het echt nodige onderhoud opgepakt. We geven aan welke onderhoudswerkzaamheden u het best aan een specialist kunt overlaten en wat u eventueel zelf kunt oppakken.

Doordat wij ons al meer dan 20 jaar begeven in de bouwbranche weten we voor elke klus een professionele en vakkundige specialist aan te wijzen. Zo ontzorgen we u graag.

Wij inspecteren jaarlijks uw:

  • Daken en schoorstenen
  • Regengoten en - afvoer
  • Gevels
  • Kozijnen en schilderwerk
  • Straatwerk

Door tijdige inspectie en onderhoud voorkomt u (financiële) verrassingen en wordt de verzorgde uitstraling van de panden behouden.

Vrijblijvend kennismaken

Waarom u voor Homefulness kiest:

  • Onafhankelijk advies
  • Uitgebreid netwerk
  • Jarenlange ervaring

Referenties

We kennen Robert al een tijd en weten dat hij over een breed en betrouwbaar netwerk binnen de bouwbranche beschikt.

Als je een groot huis en perceel hebt, is het uitermate handig om Homefulness naast je te hebben. We zoeken steeds bedrijven die ons kunnen helpen het huis te onderhouden. het
moet op een zodanige manier dat het niet alleen voordeliger uitpakt, maar kwalitatief, op tijd en duurzaam kan gebeuren.

Deze bedrijven zitten in de portefeuille van Homefulness, maar niet minder belangrijk zijn de adviezen en ideeën die Robert ons geeft om onze beoogde doel te kunnen bereiken. Natuurlijk blijft het je eigen verantwoordelijkheid, maar als je een deskundige en ervaren partner naast je hebt om mee te kunnen sparren, verklein je de risico’s. Ondertussen zijn al 3 `a 4 bedrijven via Homefulness bij ons aan het werk geweest.

Harald Franke - Project Manager
1 oktober 2020

Met een zeer tevreden gevoel kijken wij terug op de hulp van Robert Jan.

Toegewijd en met passie nam hij ons mee in zijn aanpak om ons oude karakteristieke pand liefdevol en met respect te renoveren.
Door goed te luisteren naar onze behoeften werden er zelfs “Out of the box” oplossingen aangedragen.

Dankzij zijn uitgebreide netwerk heeft hij ons gekoppeld aan schildersbedrijf Geusebroek (www.geusebroek.nl) die eenzelfde kwaliteit en toewijding heeft.

Nog steeds wonen wij met veel plezier en vooral onbezorgd in ons perfect onderhouden pand.

Richard Boers - Captain/Business Pilot KLM
28 september 2020

Uw onafhankelijke vastgoed onderhoud partner

Homefulness inspecteert jaarlijks zodat de kosten voor het nodige onderhoud gelijkmatig verdeeld worden. Verder heeft het ook een preventieve werking. Tijdig onderhoud voorkomt namelijk het ontstaan van grotere problemen waaraan een flink prijskaartje had gezeten.

Door de ruime ervaring van Homefulness bent u verzekerd van nauwkeurige inspecties en kloppend advies. Het doet ons goed om al vele trotse pandeigenaren geholpen te hebben en nog steeds te helpen. Bekijk hier enkele referenties.

Bent u dus benieuwd welk onderhoud er aan uw pand(en) nodig is? Neem dan contact op met Homefulness: Uw professionele en ervaren partij. Dit doet u door te bellen naar 06 533 136 19  of een mail te sturen naar robert@homefulness.nl .

Neem direct contact op